Input your search keywords and press Enter.

INFORMADUR – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika i Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) održali su u četvrtak, 4. travnja 2019. radionicu o prijavi Erasmus + projekata.

 

Radionicom se pokušava motivirati i približiti korisnicima proces povlačenja sredstava iz Europske unije u sklopu Erasmus + programa. Održana je u prostoru Centra za mlade u Gružu i okupila je predstavnike školskih ustanova, javnih tijela te udruga mladih i za mlade zainteresiranih za prijavu ove vrste projekata, koji se financiraju u okviru Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih.

Petra Pekica iz Odjela za strateška partnerstva i strukturirani dijalog u području mladih AMPEU predstavila je potencijalnim prijaviteljima uvjete natječaja te proces i način prijave.

Sudionici su iz prve ruke čuli iskustvo uspješne prijave od već postojećeg korisnika, Gorana Biličića iz udruge Infozona iz Splita. Također su mogli dobiti povratnu informaciju o vlastitim projektnim idejama od predstavnika Agencije.

 

 

INFORMADUR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *