Input your search keywords and press Enter.

Održana konferencija za medije TZ grada Dubrovnika: Zima 2016. / 2017.

U Turističkoj zajednici grada Dubrovnika održana je konferencija za medije na temu Zima 2016./2017.

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romana Vlašić osvrnula se na odlične rezultate protekle zime u Dubrovniku, kojoj su uveliko pridonijeli bogati zabavni programi u okviru Dubrovačkog zimskog festivala, kao i prezentacija novih modela Merzedesa i nedavno završeno snimanje novog nastavka planetarno popularne filmske franšize. Izrazila je svoje zadovoljstvo uvođenjem novih letova tijekom zimskih mjeseci – Frankfurt, Istanbul i London, što je rezultat višegodišnjih pregovora Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika s avio prijevoznicima.

Predsjednik Turističke zajednice grada Dubrovnika i gradonačelnik Grada, Andro Vlahušić pokazao je nazočnim predstavnicima medija film „Dubrovnik zimi“, te izrazio svoje zadovoljstvo velikim iskorakom koji je Dubrovnik napravio u obogaćivanju svoje zimske ponude. Od prošlogodišnje minimalne povezanosti Dubrovnika letovima s europskim destinacijama, za ovu zimu najavljeno je 14 rotacija direktnih letova – Istanbul 3 x tjedno, Frankfurt 3 x tjedno, Barcelona 2 x tjedno, Rim 4 x tjedno i London 2 x tjedno. Uz brendiranje programskih sadržaja kao što su Advent, Nova Godina, Sv.Vlaho, Dubrovački karnevo i Uskrs, brendirat će se i tri posebna programa: City Weekend Break program, Senior program i Health & Wealth program.

Prezentaciju s prijedlozima i idejama za zimske programe predsjednik Vlahušić je najprije prezentirao na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika, čiji članovi su prijedlog usvojili, te će i sami sudjelovati u izvršenju istih.

Prezentaciju možete pogledati na slijedećem linku: http://www.tzdubrovnik.hr/get/vijesti/63984/odrzana_konferencija_za_medije_tz_grada_dubrovnika_zima_20162017.html

Sandra Milovčević, koordinator PR Odjela, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *