Input your search keywords and press Enter.

Održana izložba radova polaznica radionice fotografije za društvene mreže

DUBROVAČKE LJETNE IGRE I ZAKLADA CABOGA STIFTUNG:

Izložba najboljih radova polaznica šestodnevne radionice fotografije za društvene mreže koju je, u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, vodila mlada splitska fotografkinja Glorija Lizde održana je jučer, 27. svibnja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

Polaznice fotoradionice Ivona Bošnjak, Romana Knežević, Ana Kusalo, Nina Maršić, Ida Mihaica, Ivana Mitrović, Mara Šačić i Monika Vodenac, kroz teorijski i praktični dio upoznale su se s različitim tehnikama fotografije za društvene mreže. Koristeći kameru na svojim pametnim telefonima, fotografirale su u različitim svjetlosnim uvjetima, komponirale i obrađivale fotografije. Radovi polaznica također su objavljeni i u sklopu online izložbe koja na Instagram profilu igre.u.kabogi.

Iduća edukativna radionica za mlade u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, održat će se početkom lipnja, a radi se o radionici glume za srednjoškolce i studente koju će voditi Ozren Grabarić.

Karla Labaš
Ured za odnose s javnošću i marketing

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)