Input your search keywords and press Enter.

U organizaciji tvrtke Laus CC održana konferencija za korisnike poslovnih sustava Argosy aplikacija čiji je cilj upoznati i vidjeti trenutačna softverska rješenja za olakšani rad u poslovnom okruženju.

Službeni dio konferencije  je održan od 20. do 21. svibnja u Hotelu Valamar Lacroma, a glavna namjena LUG 21 konferencije je prezentacija svojih trenutačnih softverskih rješenja sa područja zdravstva, računovodstva, ljudskih resursa i pravnih sustava za olakšani i produktivniji rad na informacijskim sustavima.

Prvi dan konferencije protekao je prezentacijama novosti Argosy aplikacija gdje su korisnici mogli uživo vidjeti nova sučelja i funkcionalnosti ažuriranih specijaliziranih aplikacija FINK, NABA, HR. Nakon službenog dijela konferencije, gosti su se zaputili na izlet po Dubrovniku i zidinama.

Drugi dan protekao je sa umjerenijem rasporedom gdje su prezentirane Argosy aplikacije analitičkih mogućnosti poslovnog i medicinskog informacijskog sustava kao i Argosy  web aplikacije specijalizirane za “help desk”, “self service” i imenike. Nakon kraće stanke, napravio se odmak od softverskih rješenja i prebacio se razgovor na ekonomiju gdje je prof. dr. sc, Ljubo Jurčić vodio prezentaciju na temu: “Aktualni gospodarski trenutak u RH, smjernice za oživljavanje gospodarskog rasta”. U spomenutoj prezentaciji prof. Jurčić istaknuo je nekoliko ključnih problema Hrvatske gospodarske stvarnosti, kreditnih zaduženja i općenite makro i mikroekonomski učinci koje koče Hrvatsku da uspješno izađe iz krze.  Nikada nije kasno, ali trebamo se organizirati, izjavio je prof. Jurčić kao ključni početak kroz koji moramo proći.

Konferencija LUG 21 kojeg u cijelosti sponzorira tvrtka Laus CC za svoje korisnike informacijskih sustava radi efikasnije komunikacije i upoznavanja korisnika sa svim softverskim mogućnostima njihovih aplikacija.

Dubrovnik portal