Input your search keywords and press Enter.

Održan Sajam poslova u turizmu u organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik:

U sklopu projekta Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik koji je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije danas 27.09.2023. održan je Sajam poslova u turizmu u hotelu President Dubrovnik.

Projekt Regionalni centar kompetentnosti za turizam i ugostiteljstvo ima za cilj unapređenje infrastrukture Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik u skladu s potrebama tržišta rada na regionalnoj razini i intenziviranje suradnje s drugim europskim centrima. Regionalni centar kompetentnosti će s Dubrovačko-neretvanskom županijom, partnerima – ustanovama za srednje strukovno obrazovanje – te suradnicima pružiti unaprijeđene infrastrukturne uvjete za učenike, nastavnike i druge polaznike Regionalnog centra kompetentnosti kako bi se postigla veća zapošljivost i povećala kvaliteta srednjeg strukovnog obrazovanja, obrazovanja za odrasle i cjeloživotnog učenja u turizmu i ugostiteljstvu.

Pozdravnim govorima velikom broju posjetitelja obratili su se pomoćnica pročelnice Ana Čeović u ime Dubrovačko-neretvanske županije i Antun Perušina, ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Na Sajmu su se predstavile hotelske kuće Hilton Imperial Dubrovnik, Maistra Hospitality Group, Valamar i Imperial Riviera Dubrovnik, Jadranski luksuzni hoteli i Dubrovački vrtovi sunca.

Predstavnici Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i RIT-a Croatia Dubrovnik odradili su kratke radionice na temu Pack and fly te Kako izgleda dobar životopis.

Sajam je svim zainteresiranima pružio priliku da se upoznaju s mogućnostima obavljanja stručne prakse i stipendiranja učenika te ponudama trajnog ili sezonskog zaposlenja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)