Input your search keywords and press Enter.

Nakon odrađenog treninga u ponedjeljak 14. prosinca, veliko finale turnira Christmas Lockdown Cup 2020 je održano u nedjelju 20. prosinca. Besplatni online gaming turnir je okupio preko 30 ekipa, odnosno preko 100 zaljubljenika u igru Call of Duty Warzone.

Svi zaintereirani su mogli gledati prijenos uživo treninga i finala putem YouTube kanala Kenova Gaming, sa stručnim komentatorima. Snimka finala je dostupna na: https://www.youtube.com/watch?v=9KXdrfi4mMg&t=8689s

Najbolja ekipa na turniru je bila Brendovi sa 196 bodova u sastavu Marin Gebić, Pio Njegovan i Karlo Režan. Drugo mjesto je osvojila ekipa ZINA Team 2 u sastavu Martin Grgec, Marko Čuka i Filip Mijajleski koja je osvojila 181 bod. Ekipa Old Republic sa 152 boda je osvojila treće mjesto u sastavu Antonio Torić, Andrej Ćudina i Josip Margaretić.

Turnir su organizirali Informatički klub Futura u suradnji s Kenova Gaming, te uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika koji su cijeli tjedan printali trofeje za najbolje igrače na 3D printeru.

Futura Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)