Input your search keywords and press Enter.

ODLIKOVANI REDOM HRVATSKOG TROLISTA: Branitelji HRM Dubrovnik na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su danas u Velikoj vijećnici branitelje Hrvatske ratne mornarice na čelu sa ratnim zapovjednikom, Želimirom Čizmićem, koji su od strane predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića odlikovani Redom hrvatskog trolista.

 

Dobitnicima Reda hrvatskog trolista i nekadašnjim pripadnicima pomorske jedinice Oružanih snaga, za osobite zasluge stečene u ratu čestitke su uputili predstavnici Grada Dubrovnika, zahvalivši im i u ovoj prigodi za sav doprinos u obrani Domovine i juga Hrvatske.

 

“Vaš doprinos tijekom ratnih dana neupitan je, stoga vam u svoje osobno ime i ispred gradske uprave Dubrovnika iskreno čestitam na ovim vrijednim priznanjima. Uistinu je lijepo da je predsjednik Republike Hrvatske prepoznao vaše zalaganje i trud u Domovinskom ratu. Snaga, moć i volja hrvatskog čovjeka za slobodom i mirom pokazana je u zaista teškim vremenima i to je ono što se zauvijek pamti”, istaknuo je gradonačelnik Franković.

Ratni zapovjednik dubrovačke ratne mornarice Želimir Čizmić iskazao je zadovoljstvo današnjim susretom sa gradonačelnikom Frankovićem, naglasivši kako primljena odlikovanja idu na čast svim hrabrim braniteljima i dragovoljcima ovog kraja.

Odličje Reda hrvatskog trolista primili su Luko Vuletić, Mato Barišić, Ivica Matijaš,  Miho Pejdar, Fabijan Vukić, Lovorko Klešković, Petar Srijemsi, Marin Lale, Ivica Matijević, Ante Radić, Stojan Krkić, Milenko Šare, Bruno Tomičić, Vlaho Obradović, Dragan Klepo, Neven Stjepović, Vlaho Radičević, Jerko Mikulić, Nikša Iveta i Željko Čotra.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.