Input your search keywords and press Enter.

Glazbena manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora nastavlja se, kako je najavljeno, u novim terminima, s dvije velike koncertne atrakcije na Lokrumu – u subotu, 29. kolovoza, svoj će koncert održati Massimo.

Za lokrumski nastup popularnog pjevača vlada veliko zanimanje, a podsjetimo da je na svim svojim posljednjim nastupima raspametio publiku i do posljednjeg mjesta rasprodao sve koncerte – šibensku Tvrđavu sv. Mihovila čak dva puta, a u Opatiji je briljirao prije nekoliko dana, na prepunoj Ljetnoj pozornici.

Posebna glazbena poslastica drugog ciklusa Lokrumskih večeri bit će koncert Željka Bebeka, u pratnji simfoničara i Tamburaškog orkestra CTK Varaždin koji će se održati u nedjelju, 30. kolovoza. Lokrumska rapsodija, kako je sam Bebek nazvao svoju predstojeću koncertnu premijeru, ostvarenje je dugogodišnje želje Željka Bebeka da ispjeva hitove Bijelog dugmeta i svoje solo hitove u pratnji simfonijskog, ali i tamburaškog orkestra, a na pozornici će zajedno s ova dva orkestra biti i Bebekov bend, što dodatno potvrđuje da će se u nedjelju na Lokrumu dogoditi do sada neviđeni koncertni spektakl!

Tomislav Kašljević, poznati glazbeni producent i organizator manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora čovjek je koji je okupio veliki glazbeno-producentski tim za novi projekt Željka Bebeka, a u timu su još i Ante Gelo, Branimir Mihaljević i Josip Cvitanović. Za ovaj koncertni program i do sad najveći glazbeni projekt Željka Bebeka u njegovoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri, zanimanje javnosti raste iz dana u dan, pa su se o koncertu na Lokrumu raspisali i mediji u susjednim državama, jer ipak, premijera Bebekove rapsodije desit će se upravo na Lokrumu, a potom, početkom studenog, Željko Bebek započinje koncertnu turneju s ovim glazbenim projektom. Turneja će ga za početak odvesti u Zagreb, u koncertnu dvoranu „Vatroslava Lisinskog“, potom u Beograd, u Sava

centar te u Sarajevo, u Skenderiju, a sve pod producentskom palicom Tomislava Kašljevića.

Ulaznice za predstojeće koncerte Massima (230,00 kn za slobodno sjedenje i 250,00 kn za VIP sjedenje) i Željka Bebeka (270,00 kn slobodno sjedenje i 290,00 kn VIP sjedenje) i dalje se mogu se nabaviti u Uredu JU Rezervat Lokrum, Put od Bosanke 4, na prodajnom punktu JU Rezervata Lokrum na Peskariji, u Lugarevoj kući na otoku Lokrumu i u Kinu Sloboda, u Luži te na svim prodajnim mjestima i online prodaji u sustavu Eventim.hr i Ulaznice.hr.

Zbog velikog zanimanja Dubrovčana za oba koncerta, organizatori manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora priredili su Dubrovčanima i dodatno iznenađenje! Uz predočenje osobne iskaznice, svi Dubrovčani ulaznice za predstojeće koncerte mogu kupiti po povlaštenoj cijeni, uz poseban popust od 20%! Popust je moguće ostvariti isključivo na prodajnom mjestu Kina Sloboda, u Luži!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)