Input your search keywords and press Enter.

Odgovor na priopćenje predsjednika Županijskog odbora HDZ-a DNŽ

Odgovor Županijske organizacije SDP-a upućen Branku Bačiću prenosimo u potpunosti:

Gospodin Branko Bačić će nažalost njega osobno, a i cjelokupne hrvatske politike ,u istoj ostati upamćen kao „glavni tajnik u Sanaderovu HDZ-u“, onaj koji je mjesecima čuvao „crnu torbu“ sa „crnom lovom HDZ-a“ , pravdajući se da navodno nije znao što je u torbi.

E taj isti Branko Bačić koji nema pojma što mjesecima nosi u crnoj torbi, zna sve o Lučkoj upravi Ploče. Za ne povjerovati, ako je i od Branka malo je previše. Na sreću građani su prepoznali Branka i njegove lokalne poltrone, „brankiće“ i „brankićke“.

Jasno je da je ovaj najnoviji neargumentirani pamflet iz kuhinje županijskog HDZ-a ima samo jednu svrhu, napasti premijera Milanovića sa krajnjim ciljem da se „bivši Sanaderov glavni tajnik“ u perilici političke savjesti na što brži i učinkovitiji način „opere“ i dodvori „bivšem Sanaderovu prvom policajcu“, jer ovaj sada kroji listu za Sabor, a Branko bi na listu i to što više to bolje, pa je još jedno predizborno uvlačenje krojaču liste poželjno. Kakva stranka, takav krojač a takva i lista.

Tko o čemu Branko o Pelješkom mostu na kojem je prigodno naravno predizborno više puta u društvu „Ćaće“ & comp. otvarao nevidljive radove. Otvarao je Branko sa „ćaćom“ i radove na dionici autoceste od Dubrovnika do Dola koji su također običnom puku nevidljivi. Svašta je Branko nevidljivoga otvorio, samo ono što je trebao i kad je trebao, onu „crnu boršu“ punu „crnih para“ nije otvorio. Biće se bojao što će „ćaća“reći .

Toliko o Branku. A sada o projektima.

Pelješki most projekt kojeg je počeo pok. Ivan Šprlje gradimo sa čistim europskim novcem, u realnom vremenu što će uskoro biti vidljivo svima . Radovi na cesti čvor „Čeveljuša“ – ulaz u grad Ploče i Luku Ploče su ugovoreni i upravo počinju. I vjerujte da na istima zasigurno neće biti „bojanja tunela“ ni drugih sličnih „bojanja“.

Projekti koje Lučka uprava vodi na području Luke Ploče, se unatoč opstrukcijama i manipulacijama „brankića“ i sličnih završavaju, svima su vidljivi pa i Vama koji imate selektivan vid, odnosno Vama koji vidite ono što drugi ne vide, a ne vidite ono što svi vide.

Kako se nespremno ušlo u neke od tih projekata Vi najbolje znate jer ste u istome participirali direktno ili putem svojih lokalnih satelita. Kako se pokušalo manipulacijama na račun javnog interesa

i novca u prethodno pripremljenoj „mutnoj vodi“ loviti i uloviti pitajte one koji vam pišu i sufliraju oko priopćenja oni to najbolje znaju.

Pozivamo nadležne da unazad deset godina sve lijepo i temeljito ispitaju i provjere, a to im je i posao. Bit će po onoj „Branko čačkao miša isčačkao mečku“.

Gospodine Branko znamo da Vam nedostaju izdašna sponzorstva Vašem „Zmaju“ iz Blata od strane Lučke uprave Ploče. Znamo da je u ovo predizborno vrijeme nezgodno ostati bez plaćenih stranačkih propagandnih emisija na lokalnom radiju. Znamo da Vam se teško na to naviknuti, a morat ćete. Puno toga znamo i to je vjerojatno problem.

Za razliku od Hrvatske koja nedvojbeno raste, nažalost grad Ploče pod vodstvom Vaših „trabanata“ stagnira i propada, i svako davanje na važnosti i susretanje sa istima je čisto gubljenje vremena.

I zato gospodine Branko predsjedniče županijskog HDZ-a, Vama i sličnima oko Vas na kraju jasna poruka NEMA POVRATKA NA STARO.

Predsjedništvo Županijskog odbora SDP-a DNŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *