Input your search keywords and press Enter.

Očistite pothodnik i put do ljetnikovca Gučetić

Otvoreni zeleni apel Komunalnim i Hortikulturnim službama Dubrovnika!
Kada će se urediti i očistiti pothodnik i put do ljetnikovca Gučetić na rijeci Ombli ispod naselja Nova Mokošica? Uz to, zašto ne napravite ispod pothodnika od magistrale put za invalide i mame s dječjim kolicima?
…..pitaju nas posljednjih dana Mokošani preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona 020 453 850! Žale nam se kako je pothodnik neuređen i ispisan grafitima mržnje. Put koji vodi od pothodnika pun je smeća sa strane i još je nepokošen! Uz sve to netko je prilikom građevinskih radova sa strane puta odbacio nekoliko velikih cijevi što ukupno stvara ružnu sliku. Građani Mokošice se uz sve to pitaju kako to da se nije mislilo na invalide i mame s dječjim kolicima nego su na jednom dijelu puta ispod pothodnika stavili skaline umjesto ravni put?
Bili smo jučer popodne u našoj već 47. Eko patroli u ovoj godini i stvarno se pitamo zašto se komunalno i hortikulturno ne održava ovaj važni dio Mokošice. Isto tako molimo odgovorne u Gradu da što prije ispod pothodnika od magistrale naprave pravi put za mame s dječjim kolicima i za invalide!
Napomenuli bismo još kako je ljetnikovac Gučetić u jako jadnom stanju kao i svi ostali neobnovljeni ljetnikovci Rijeke dubrovačke.

Odgovorni Grada i Mokošice učinite sve da i građani Mokošice imaju kvalitetan i ugodan život!

Voditeljica Zelenog telefona Eko Fona: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)