Input your search keywords and press Enter.

Obzor 2020.

U Dubrovniku održan međunarodni trening nacionalnih osoba za kontakt programa Obzor 2020.

 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije 6. i 7. travnja 2017. godine organizirala je u Dubrovniku međunarodni trening nacionalnih osoba za kontakt programa Obzor 2020. Na treningu je sudjelovalo15 sudionika iz osam europskih zemalja te pridruženih država Turske i Kolumbije.

Trening je organiziran u sklopu provedbe NCP Academy projekta, a organiziran je u svrhu usavršavanja trenerskih i moderatorskih sposobnosti i vještina nacionalnih osoba za kontakt.

Sudionici su stekli dodatne vještine u području prijenosa znanja, dizajnu i implementaciji treninga, seminarskih igara i drugih trenerskih metoda. Obrađene su i teme uloge trenera, osnove neurodidaktike, različiti stilovi učenja, osnove dobre prezentacije, metode za grupno rješavanje problema, utjecaj grupne i hijerarhijske dinamike na trening te dizajn treninga.

Birgit Baumann, voditeljica treninga, iskusna je međunarodna i certificirana poslovna trenerica, moderatorica i voditeljica projekta te je pohađala brojne didaktičke tečajeve i tečajeve povezane s ovom tematikom.

Projekt NCP Academy mrežni je projekt pravnih i financijskih nacionalnih osoba za kontakt kroz koji se provode integrirani treninzi o različitim temama programa Obzor 2020., a namijenjeni su svim nacionalnim osobama za kontakt programa Obzor 2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *