Input your search keywords and press Enter.

Obnovljeno sportsko igralište OŠ Lapad

Nastavno na obnovu ograde i drugih elemenata igrališta, Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika putem ugovornog izvođača angažiranog za održavanje dječjih igrališta i sportskih terena obnovio je asfaltnu podlogu na sportskom terenu OŠ Lapad.

Radovi vrijedni 58.472,69 eura s PDV-om uključivali su privremenu demontažu košarkaške konstrukcije i nogometnih golova, ugradnju asfaltne mase, iscrtavanje terena za nogomet, košarku i odbojku, čišćenje i emuliranje površine.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine na ovom sportskom igralištu izvršena je cjelovita obnova ograde i ogradne konstrukcije. Radovi su uključivali skidanje i zamjenu oštećenog pletiva ukupne površine 780 metara kvadratnih, popravak i zamjenu 320 metara ogradnih cijevi te bojanje cjelokupne ogradne konstrukcije. U konstrukciju iza golova ugrađene su sajle od nehrđajućeg čelika radi dodatnog učvršćenja žičanog pletiva te su obojane obje košarkaške konstrukcije i oba gola na koje su postavljene nove mrežice.

Grad nastavlja s utvrđenim programom uređenja sportskih i dječjih igrališta, a sve kako bi najmlađi sugrađani imali adekvatne vanjske prostore za rekreaciju, zabavu, igru i druge brojne aktivnosti.

Video: https://youtu.be/PUXsBGX2hJ8

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.