Input your search keywords and press Enter.

Obnovljeni prozori i vrata na odjelu Pedijatrije u OB Dubrovnik

Uspješnim okončanjem humanitarne akcije Soundset Raguse i GD Crvenog Križa Dubrovnik postavljene su nove staklene stijene na dječijem odjelu Dubrovačke bolnice.

Organizatorima akcije, poslovnim subjektima te svim sugrađanima koji su sudjelovali kupnjom ili darivanjem nagrada za humanitarnu lutriju zahvalila se voditeljica odjela primarijus mr. sc. Marija Radonić  te napomenula da je ovo početak velike akcije koju trebaju dovršiti nabavkom roleta i zamjenom preostalih prozora.

U objašnjenju što je sve na odjelu Pedijatrije obnovljeno, voditelj tehničke službe u dubrovačkoj bolnici Dario Katić je iznio da se sa prikupljenim iznosom od 186.500 kuna uz dodatni iznos koje je OB Dubrovnik uložila u iznosu od 49.072 kuna zamijenjene četiri klizne stijene, a u pet soba u potpunosti su zamijenjeni prozori i vrata i pet jednokrilnih prozora. Time je dovršena polovica ukupnog projekta, a da bi završili ostatak planiranih obnova nadaju se da će sva potrebna sredstva prikupiti do kraja godine. Stoji u medijskom priopćenju OB Dubrovnik.

U humanitarnoj akciji Soundset Raguse i GD Crvenog Križa Dubrovnik prikupljeno je 186.500 kuna za koje je prodano 7640 lutrijskih listića koji su se prodavali za 25 kuna i uz malu pomoć dječijem odjelu Dubrovačke bolnice građani su mogli sudjelovati u lutriji i osvojiti vrijedne nagrade. Sugrađani, poslovni partneri i prijatelji osigurali su fond od 345 nagrada čija je najvrijednija nagrada bila sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvije osobe.

Dubrovnik portal

Foto: Vedran Jerinić