Input your search keywords and press Enter.

Objavljena Odluka o autotaksi prijevozu, slijedi natječaj za izdavanje dozvola

Povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Dubrovnik Nada Medović u petak, 31. ožujka, sukladno vlastitim ovlastima donijela je Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika. Ista je objavljena u Službenom glasniku Grada Dubrovnika broj 8./17, a na snagu stupa 8 dana od dana objave.

Nastavno na započete aktivnosti u cilju provođenja javnog natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza bilo je potrebno uskladiti Odluku o autotaksi prijevozu na području i s područja Grada Dubrovnika („Službeni glasnik Grada Dubrovnika“, broj: 10/16., 14/16. i 16/16.), prema mišljenju i preporuci Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske.

Paralelno, Povjerenstvo za autotaksi prijevoz i nadležni Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more proveli su pripreme za raspisivanje natječaja za dobivanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području i s područja grada Dubrovnika.

Izmjenama i dopunama Odluke prema preporuci Ministarstva ispunjen je posljednji preduvjet raspisivanju natječaja.  Nakon stupanja Odluke na snagu Povjerenica Vlade natječaj će raspisati objavom u javnom glasilu, očekivano sredinom ovog mjeseca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *