Input your search keywords and press Enter.

Video: Objavljen promocijski videospot Nine Kraljić za pjesmu Lighthouse

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjemu natjecanju za pjesmu Eurovizije Nina Kraljić objavila je danas promidžbeni videospot za pjesmu Lighthouse.

Za potrebe su promidžbenoga videospota odabrani dijelovi filma Hvar – into the storm čiji su autori Mario Romulić i Dražen Stojčić iz Osijeka.

„Pod pjesmu Lighthouse i Ninin impresivni vokal podvukli smo zaista senzacionalno remek-djelo produkcije Romulić & Stojčić na prijedlog montažera Hrvatske radiotelevizije Hrvoja Mršića koji je, uz budno oko redatelja Tihomira Žarna, učinio nekoliko ritmičkih zahvata na snimci. Odabrane su snimke Hvara jer je on zaista jedan od najljepših hrvatskih otoka“, izjavio je izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar i dodao kako je uvjeren da će video izazvati veliko zanimanje.

Film Hvar – into the storm, koji potpisuje Romulić & Stojčić Multimedia Studio iz Osijeka, objavljen je početkom veljače. Autori su filma dvije godine proveli snimajući nebo iznad otoka Hvara kako bi uhvatili prizore oluje iznad otoka koji u prosjeku ima 2726 sunčanih sati godišnje. Kadrovi su, koje su snimili na Hvaru te manjim dijelom na Braču i Biokovu, uistinu spektakularni, a u filmu su reproducirani tehnikama slow motion i time lapse. U dvogodišnjemu su razdoblju snimili više od 350 000 fotografija, a za film je odabrano 10 000 najljepših.

Službeni videospot za pjesmu Lighthouse bit će objavljen do početka travnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *