Input your search keywords and press Enter.

Objavljen javni poziv za programe, projekte i manifestacije iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2021. godinu

Grad Dubrovnik raspisao je Javni poziv za predlaganje programa, projekata i manifestacija iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2021. godinu.

Javni poziv otvoren je do 4. siječnja 2021., a njime je planirano ugovaranje provedbe do 10 programa, projekata i manifestacija. Najmanji iznos financijskih sredstava koji udruga ili druga organizacija civilnog društva može ostvariti po pojedinom programu/projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos po programu/projektu je 70.000,00 kuna.

Prioriteti u području socijalne skrbi su programi, projekti ili manifestacije namijenjeni smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti i socijalnom uključivanju ranjivih skupina (beskućnici, osobe i obitelji u riziku od siromaštva, dugotrajno nezaposlene osobe, jednoroditeljske obitelji); oni programi, projekti ili manifestacije namijenjeni unapređenju kvalitete života osoba starije životne dobi putem organiziranih aktivnosti u zajednici te programi, projekti ili manifestacije namijenjeni  unaprjeđenju zaštite mentalnog zdravlja ranjivih skupina za vrijeme pandemije. Za financiranje navedenih programa, projekata ili manifestacija predviđena su sredstva u iznosu od 150.000,00 kuna.

U području zdravlja i zdravstvene skrbi prioriteti se daju programima, projektima ili manifestacijama namijenjenim promicanju zdravlja, zdravstvenog odgoja i zdravstvenog prosvjećivanja te onima namijenjenim psihosocijalnoj zaštiti teško bolesnih i kronično bolesnih osoba. Za financiranje ovih programa, projekata ili manifestacija predviđena su sredstva u iznosu od 100.000,00 kuna.

Tekst poziva s uputama te svim pripadajućim obrascima nalazi se na LINKU.

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

grad dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)