Input your search keywords and press Enter.

Neposredno nakon održanog objeda za švedske novinare u Stockholmu 12. travnja , organiziranog od strane Turističke zajednice grada Dubrovnika i Predstavništva HTZ za Skandinaviju, pristigli su i prvi tekstovi i objave na web-portalima, novinara koji su nazočili dalmatinskom objedu i svoje dojmove iznijeli putem tekstova i fotografija.

U središtu pozornosti bio je uspješni Good Food Festival Dubrovnik, čije nas treće izdanje očekuje od 20. do 23.listopada 2016. S obzirom na objave u švedskim medijima do sad, predstojeću posjetu ugledne urednice najprestižnijeg švedskog magazina za putovanja „RES“ Kaise Beusan i očekivanu reportažu u SAS Inflight magazinu , izdanje za svibanj, vjerujemo da će posjetitelji iz Švedske iskazati interes za posjet Dubrovniku u jesen, u vrijeme gastronomske manifestacije Good Food Festival.

Za kraj listopada , kad je u Dubrovniku vrijeme vrlo ugodno i toplo, Šveđani mogu iskoristiti mogućnost izravnih avio-linija, te za svega 3 sata doputovati s dalekog sjevera na jug Europe i uživati u bogatstvu tipičnih mirisa i okusa, tradicionalne i moderne gastronomije koja se predstavlja na Good Food Festivalu.

http://www.freedomtravel.se/2016/04/mat-fran-dubrovnik-smakprov-och-nyheter/#more-33997

http://www.towis.se/ http://blogg.loppi.se/liniz/2016/04/12/good-food-festival-i-dubrovnik-kroatien/

Sandra Milovčević, koordinator PR Odjela, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)