Input your search keywords and press Enter.

Obavijest vozačima motora i skutera iz Grada Dubrovnika

Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesu samoupravu, Služba prometnog redarstva i tvrtka Sanitat upozoravaju vozače motocikala i skutera da svoja vozila parkiraju isključivo na mjestima namijenjenima za parkiranje.

Grad Dubrovnik potiče korištenje motocikala i skutera kao prijevoznih sredstava koja smanjuju gužve u prometu na području Grada. Napominjemo da je prošle godine dio parkinga Tenis-Tabor uređen za motore, što je prvi takav veliki parking u Dubrovnik, kao i da se parkiranje ne naplaćuje. Međutim, ne možemo tolerirati neodgovorno parkiranje na mjestima koja za to nisu predviđena, a poglavito na mjestima namijenjenim vozilima osoba s invaliditetom, pješačkim prijelazima, prilazima ulica i javnim prostorima oko povijesne jezgre Grada.

Slijedom navedenog, prometno redarstvo Grada Dubrovnika u suradnji s komunalnim tvrtkom Sanitat Dubrovnik u narednom će razdoblju provoditi pojačanu kontrolu parkiranja motocikala i skutera.Stoga ovim putem pozivamo sve vlasnike i vozače da svoja vozila parkiraju isključivo za to na određenim mjestima.

Petar Ipšić, Grad Dubrovnik

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *