Input your search keywords and press Enter.

OB Dubrovnik i dalje registrirana kao znanstvena ustanova

U vremenu u kojem je većina pažnje opravdano bila usmjerena na pandemiju virusom COVID19,  OB Dubrovnik je dovršila postupak reakreditacije za obavljanje znanstvene  djelatnosti.

Naime, nakon Elaborata kojeg je Uprava OB Dubrovnik zajedno s voditeljem Znanstveno-nastavne jedinice, prof.dr.sc. Markom Margaritoni, izradila početkom ove godine, pokrenut  je složeni postupak reakreditacije i vrednovanja znanstvenih i nastavnih aktivnosti koje  provodi naša bolnica te je početkom ožujka Agencija za znanost i visoko obrazovanje RH donijela pozitivnu akreditacijsku preporuku za priznavanje statusa znanstvene ustanove za našu bolnicu.

Konačno, svojim rješenjem KLASA: UP/I-640-02/16-08/00004  URBROJ: 533-03-20-0004 od 28.svibnja ove godine, Ministrica znanosti i obrazovanja RH, prof.dr.sc. Blaženka Divjak je Općoj bolnici Dubrovnik izdala konačnu potvrdu o ispunjavanju uvjeta za obavljanje znanstvenih djelatnosti. OB Dubrovnik je na taj način, zahvaljujući obujmu i kvaliteti provođenja znanstvenih i nastavnih aktivnosti, ostala jedna od rijetkih općih bolnica koja je zaslužila ovo priznanje.

 

 

 

IVAN BIOČIĆ
ODJEL ZA INFORMATIKU

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)