Input your search keywords and press Enter.

Novosti iz ZTK

Modelarske radionice radio upravljanih jedrilica i Prvenstvo Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova klase DragonForce 65

Protekli tjedan u tehničkoj radionici Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika u sklopu Centra za mlade Dubrovnik, Jedriličarski Klub Hydro održao je modelarske radionice u sklopu projekta Uvod u RU jedrenje i modelarstvo koji je sufinanciran kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2021. godinu.
Na radionici su mali i veliki modelari sastavili 4 radio upravljane jedrilice. Ovaj tjedan će polaznici radionica kada vremenske prilike dopuste probati ploviti s njima.

 

S navedene 4 radioupravljane jedrilice članovi Jedriličarskog kluba Hydro su za vikend bili u Splitu na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova klase DragonForce 65 kojeg je organizirao Jedriličarski klub Zenta. U subotu su sudjelovali na edukaciji za instruktore na kojima su prikupili nova znanja za još bolje provođenje radionica i edukacija iz radio upravljanih jedrilica.

U nedjelju su četiri člana Jedriličarskog kluba Hydro nastupila na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova klase DragonForce 65. Unatoč kiši i snažnim udarima vjetra održalo se 10 plovova u seniorskoj konkurenciji u nedjelju. U konkurenciji od 18 jedriličara dubrovački jedriličari su osvojili peto (Lovre Peović), sedmo (Ivan Grgić), deveto (Tomi Šoletić) i deseto mjesto (Andrej Kalajdžić).

——————————

Tomo Sjekavica, mag.ing.comp.
Tajnik Zajednica tehničke kulture
Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)