Input your search keywords and press Enter.

Novosti iz KMD

Predstava “Odjenuti gole” zaigrat će 6. & 8. travnja 2018. u 20 sati na velikoj sceni KMD-a! Riječ je o tekstu Luigija Pirandella u režiji Marine Pejnović. Tekst uključuje sve Pirandellove dramske postupke te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Igraju: Nika Lasić, Bernard Tomić, Zdeslav Čotić, Hrvoje Sebastijan, Edi Jertec, Mirej Stanić i Nina Hladilo. Rezervacija ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

7. travnja od 21h u goste Kazališta Marina Držića stiže indie pop bend iz Zagreba “Ti, ja i moja mama”! Sastav čine: Martina Zvonić, Ana Opalić, Sandra Sobočanec, Helena Ernoić i Berko Muratović. Aktualni singl “Samo da znaš” je trenutno u eteru mnogih hrvatskih radio postaja a spot za istoimenu pjesmu je snimljen na brodu Postira, linija Dubrovnik – otok Šipan, u veljači. To je drugi singl s albuma “Teška kao dno” koji bi trebao izaći u jesen 2018.

Komedija “Skup” je izabrana za 25. festival glumca koji će se održati od 11. do 20. svibnja 2018.! Tekst Marina Držića u režiji Ivice Kunčevića dobio je još jednu potvrdu, ovog puta prema odabiru ovogodišnje izbornice Festivala glumca, gospođe Nade Abrus.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.