Input your search keywords and press Enter.

Novo u Gradu: “Muzej” ljubavnih priča

Najljepša emocija dobila je svoj dom u Gradu! U Pilama se u četvrtak 10. svibnja otvorio jedinstveni zabavno – izložbeni prostor s prvom globalnom kolekcijom prikupljenih i doniranih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti. Ovo je izvrsna prilika da i vaša ljubavna priča postane dio kolekcije Muzeja ljubavnih priča.

U prigodnom ambijentu Muzeja ljubavnih priča (eng. Love Stories Museum) kroz kratke osobne priče i izložene predmete iskusit ćete emotivne “crtice” iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s dubrovačkom publikom i posjetiteljima. Među brojnim izloženim eksponatima našla se i suvenirska šalica iz Švedske koja je neočekivano povezala rastavljenu Amerikanku i Francuza, priča o mladiću koji je svoju buduću suprugu upoznao na sprovodu, kao i emotivna priča o paru pred razvodom koji je odlučio svom braku dati posljednju priliku.
Dubrovačkim gostima i turistima sigurno će posebno biti zanimljive izložene autentične povijesne priče, legende i romantični običaji dubrovačkog kraja, a tu je i kutak za ljubitelje popularnih filmskih i TV uspješnica koje su se snimale u Gradu – poput neizostavne “Igre Prijestolja”, “Ratova Zvijezda” i “Robina Hooda”.
Obožavatelji glazbenih nota doći će na svoje u “Muzeju” ljubavnih priča i možda se po prvi put upoznati s do sada malo poznatim detaljima iz osobnog života legendarnih svjetskih glazbenika, a bit će otkrivene i osobe koje su nadahnule stvaranje najpoznatijih ljubavnih pop i rock pjesama svih vremena.
Najmlađi posjetitelji “Muzeja” ljubavnih priča imaju besplatan ulaz i svoju dječju sobu, dok se svi odrasli posjetitelji i parovi mogu potpisati na “Ljubavni zid” te ostaviti svoju zajedničku fotografiju ili selfie i tako pomoći kreirati jedinstvenu posvetu svim zaljubljenima u Dubrovniku, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju – mogu se slobodno javiti u “Muzej” ljubavnih priča.
Novootvoreni “Muzej” ljubavnih priča možete od četvrtka 10. svibnja posjetiti na adresi Od Tabakarije 2 (kraj restorana Orhan) u Pilama.
Više informacija o “Muzeju” ljubavnih priča doznajte na web stranici https://lovestoriesmuseum.com i profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.