Input your search keywords and press Enter.

NOVINARI SVJETSKIH MEDIJA U POSJETU DUBROVNIKu

U Dubrovniku je proteklog vikenda, od 24. do 26.travnja 2015., u organizaciji svjetski poznate turističke agencije specijalizirane za luksuzna putovanja, Insight Vacations, te u suradnji s HTZ predstavništvom u Londonu i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, boravila grupa od dvadeset i dva inozemna novinara s engleskog govornog područja – Velike Britanije, Irske, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije i Novog Zelanda.

Grupu novinara u posjeti Dubrovniku sačinjavali su predstavnici poznatih medijskih kuća: britanski Mail on Sunday, Choice, High50 & Economia Magazine, The Jewish Chronicle & TripReporter, irski The Irish Independant, američki Car & Travel Magazine, California Homes Magazine, Everett Potter’s Travel Report, The Palladian Traveler, JohnnyJet, kanadski Canada.com, Travelweek, Zoomer, Bold Magazine, 55plus, Taste and Travel; australski The Australian, SilverKris, novozelandski NZ Herald.

Novinari su tijekom svog boravka u Dubrovniku bili smješteni u hotelu Dubrovnik Palace, a Turistička zajednica grada Dubrovnika za njih je prvi dan organizirala cocktail dobrodošlice u palači Sponza uz kratku prezentaciju i upoznavanje s turističkom ponudom Dubrovnika. Tijekom svog boravka novinari su upoznali ljepote Dubrovnika kroz stručne razglede Grada u pratnji vodiča, te obilaske zidina, vožnju žičarom na Srđ, te posjet Lokrumu. Upoznali su se i s gastro ponudom Grada u lokalnim restoranima.

Svoje oduševljenje Dubrovnikom, njegovim ljepotama, znamenitostima i hranom podijelili su fotografijama i pohvalama s tisućama pratitelja na socijalnim mrežama.

Turistička zajednica Dubrovnik

Sandra Milovcevic