Input your search keywords and press Enter.

Novi vrtić u Dvorima Lapad otvara vrata ovaj tjedan

Radovi na uređenju i opremanju novog vrtičkog prostora smještenog u Dvorima Lapad polako se privode kraju, a već ovog tjedna trebao bi otvoriti svoja vrata dubrovačkim mališanima.  Prema projektu, u Lapad dvorima bit će smješteno ukupno pet grupa, a radovi na uređenju i opremanju izvode se u dvije faze.

 

Prva faza obuhvatila je uređenje i opremanja prostora za tri skupine dok druga faza obuhvaća radove na uređenju prostora za dodatne dvije skupine.

Površina prostora za prve tri grupe iznosi 200 metara kvadratnih, a izvedeni radovi vrijede 500 tisuća kuna dok je za opremu izdvojeno 200 tisuća kuna. Radovi na uređenju i opremanju prostora od oko 100 kvadrata za još dvije skupine procijenjeni su na iznos od 300 tisuća kuna dok će se za opremu izdvojiti 100 tisuća kuna.

Otvaranjem ove tri nove skupine neće biti više liste čekanja, a s preostale dvije skupine osigurat će mogućnost upisa djece koja navrše godinu dana nakon 1. rujna. Naime, dosad su prednost pri upisu imala djeca koja su prijavljena u redovitom svibanjskom roku, čak i u slučaju da im roditelji ne rade. U tijeku je priprema novog pravilnika kojim će prednost imati djeca zaposlenih roditelja bez obzira na datum rođenja djeteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)