Input your search keywords and press Enter.

“Rekla si da nikad nisi voljela ovako” danas je objavljen novi singl grupe Silente i ujedno pjesma s kojom će nastupiti na nadolazećem, 63. Zagrebačkom festivalu.

Video: Silente – “Rekla si da nikad nisi voljela ovako”

“Rekla si…” je ukupno četvrti singl skinut s aktualnog albuma “Neće rijeka zrakom teći” i po mnogočemu izuzetno važan za Silente. S njim će bend “braniti” prošlogodišnju pobjedu na Zagrebačkom festivalu koji se održava 22. siječnja. Pjesma “Čudna ili čudesna” bila je uvjerljiv pobjednik prošlog izdanja festivala i jedna od najvrćenijih domaćih hitova od tada.

U eteru će “Rekla si…” nasljediti “Neobranjivo”, skladbu koja je obilježila jesen i ulovila više od 370 tisuća pregleda na YouTubeu. Ujedno bit će to pjesma kojom će Silente najaviti najveći koncert karijere koji će održati u Maloj dvorani Doma sportova 20. veljače. Upravo ta samostalna svirka bit će presedan na domaćoj glazbenoj sceni jer se ne pamti kad je jedan pop rock bend u svega tri godine od debi singla dogurao do dvorane koju su u proteklih 12 mjeseci rasprodavali Josipa Lisac, Urban & 4 i Pipsi.

S izuzetno uspješnom 2015., u kojoj su objavili uspješan album “Neće rijeka zrakom teći” i odsvirali Tulum turneju rame uz rame s Bajagom i Instruktorima, grupa će zaključiti novogodišnjim koncertom na Stradunu.

Video: Silente – “Neobranjivo”

Ulaznice za koncert u Dom sportova

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, koja će ostati na snazi do 31. prosinca. Od 1. siječnja do 19. veljače za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na dan koncerta 85 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr

Organizator koncerta je LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *