Input your search keywords and press Enter.

Novi hit grupe Silente

“Neće rijeka zrakom teći” naziv je novog singla dubrovačkog benda Silente koji najavljuje izlazak istoimenog, drugog studijskog albuma.

Bend, koji je protekle dvije godine izgradio ogromnu fan bazu, sada tim vjernim obožavateljima predstavlja novi materijal koji će u potpunosti svirati na dva velika koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture 8. i 9. svibnja. Nakon “Čudna ili čudesna” i “Još jednom” treća pjesma s novog izdanja je netom objavljeni singl “Neće rijeka zrakom teći” koji je dobio i pripadajući videospot sniman u Dubrovniku. Prepoznatljiv skladateljski rukopis benda ovaj je put, na upečatljive ljubavne stihove, u prvi vokalni plan “gurnuo” Tibora Karamehmedovića.

Albuma “Neće rijeka zrakom teći” sadržava ukupno 10 pjesama koje se od danas mogu ekskluzivno poslušati na Deezeru, dok je službeni datum objave CD-a ponedjeljak 4. svibnja. Radeći novi album Silente je ponovo produkciju povjerio Nikši Bratošu, zadržavši poznate Silente elemente: preplitanje Tiborovog i Dorisinog vokala,, Lorenine violinske solaže, Saninove snažne tekstove… Album će imati dva različita omota od kojih je jedan zaokružio dizajner Andrej Đukić, a u drugi, limitirani, su ubačene slike slikarica Nikoline Japunčić i Mie – Marie Škode.