Input your search keywords and press Enter.

Novi ciklus besplatnih radionica programiranja

Otvorene su prijave za besplatne Radionice iOS i web programiranja.


Informatički klub Futura organizira novi ciklus besplatnih Radionica iOS i web programiranja. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a prijaviti se možete ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava

Prednost za sudjelovanje na radionicama imati će oni koji se prije prijave.

Na radionicama iOS programiranja polaznici će naučiti programirati jednostavne iOS aplikacije koristeći Swift programski jezik. Predavači na radionicama iOS programiranja će biti Josip Ćavar i Andrej Šarić.

Na radionicama web programiranja polaznici će naučiti napraviti jednostavne web stranice koristeći razne web tehnologije (HTML, CSS, Bootstrap, JS, PHP, …). Predavači na radionicama web programiranja će biti Mato Đović i Marko Raše.

Radionice iOS programiranja će se održavati u labu 35 na 3. katu u zgradi RIT Croatia. Radionice web programiranja će se održavati u labu 164 na 2. katu u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku. Radionice iOS i web programiranja će se održavati subotom u vremenu od 9-12 sati, prema rasporedu koji je dostupan na web stranicama Informatičkog klub Futura, počevši od subote 30.04.2016.

Informatički klub Futura ovaj ciklus besplatnih Radionica iOS i web programiranja organizira u suradnji sa RIT Croatia i Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.
plakatiOSweb2016_preview

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)