Input your search keywords and press Enter.

Novi broj tipTravel magazina pozvao čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta na otok Lastovo

Magazin opisuje Lastovo kao posljednji očuvani kutak Mediterana kakav je uistinu nekad bio te ističe njegovu prirodnu očuvanost i bezvremensku ljepotu.

Otok Lastovo, poseban i jedinstven po mnogočemu, glavna je tema novog broja tipTravel magazina, koji na 24 stranice poziva čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta na dolazak i odmor na tom pučinskom otoku juga Hrvatske. Lastovo je u tom digitalnom i interaktivnom turističkom online magazinu, koji izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, opisano kao posljednji očuvani kutak Mediterana kakav je uistinu nekad bio. Magazin navodi kako Lastovo “već tisućljećima odolijeva vremenu, uspavano pod najzvjezdanijim nebom koje možete zamisliti”, te ističe njegov mir, tišinu i bezvremensku ljepotu.

Naslov članka je “Ljepota uspavana pod zvijezdama”, a Lastovo je predstavljeno kroz svoju bogatu i raznoliku prirodnu baštinu te kulturne znamenitosti, među kojima se ističu jedinstveni lastovski fumari, Lastovski poklad, brojne crkvice i impresivni svjetionici. Magazin navodi i kako je Lastovo atraktivna nautička i ronilačka destinacija te otok idealan za one koji žele promatrati zvijezde, kao i za one koji priželjkuju tzv. robinzonski odmor ili odmor daleko od buke, užurbanosti svakodnevice i masovnog turizma.

Iz Dubrovačko-neretvanske županije magazin donosi i temu o velikom lastovskom susjedu, otoku Mljetu, pod naslovom “Odmor u mistici zelenog otoka”. Čitatelje iz više od 130 zemalja svijeta u temu uvodi sljedećom rečenicom: “Prekriven gustim borovim šumama i uronjen u smaragdno čisto more, otok Mljet pruža odmor od svakodnevice u miru i nadahnjujuće lijepoj prirodi koja je očarala i Odiseja”.

U magazinu su predstavljene i druge hrvatske primorske i kontinentalne destinacije među kojima su, između ostalog, i Kvarner, Šibenik, Brela, Plitvičke doline, nacionalni parkovi Krka i Brijuni, Vodice, Zagreb, Varaždin…

tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina se nalaze na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati “tipTravel”). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Linkovi na Issuu.com:
HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine023hr/1?e=8066732/62218485
EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine023en/1?e=8066732/62218478
DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine023de/1?e=8066732/62218566

Link za besplatno preuzimanje aplikacije u AppStore-u:
http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733

Željka Kunštek
glavna urednica
tipTravel magazine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *