Input your search keywords and press Enter.

Nova Mokošica: Priprema i proslava za blagdan don Ivana Bosca 31.1.

I ove godine salezijanska i župna zajednica Sveta Obitelj u Novoj Mokošici se priprema za proslavu sv. Ivana Bosca, osnivača salezijanskog reda.
Svečana proslava je u nedjelju, 31. siječnja, a predhodit će devetnica koja počinje u četvrtak, 22. siječnja i trodnevnica od 28. siječnja.
Pobožnosti počinju u 17.30 sati a sastoje se od molitve krunice, pjevanih litanija, sv. mise s homilijom, posvetnom molitvom i čašćenjem moći sv. Ivana Bosca.
Trodnevnicu će voditi svećenici iz župe, župni vikari prva dva dana: u četvrtak 28. siječnja don Ante Guberac, u petak, 29. siječnja don Stjepan Tribuljak, a treći dan u subotu, 30. siječnja vodit će župnik don Ivo Zečević.
Na sam blagdan sv. Ivana Bosca, oca i učitelja mladeži, u nedjelju, 31. siječnja, svete mise su u: 09.00, 10.30, 12.00 i večernja svečana u 18.00 sati koju predvodi dekan konavoskog dekanata mr. don Josip Mazarekić.
Svećenici na poseban nači pozivaju djecu, mlade i obitelji u pripremi i proslavi ovog velikog sveca koji je cijeli život posvetio upravo mladima.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *