Input your search keywords and press Enter.

Nogomet u teatru & jazz za “Glumice II. kategorije”

Proljeće donosi niz zanimljivih događanja u Kazalištu Marina Držića, a ovog tjedna na repertoaru će se naći mjesta za jazz, nogomet & “Glumice II. kategorije”! Rezervacija ulaznica na (020) 321 088.

11. svibnja od 20 sati u Teatru Bursa igra komad “Glumice II. kategorije” u režiji Srđane Šimunović prema tekstu koji sama potpisuje uz dijelove zapisa Iva Vojnovića te Davora Mojaša. “Autorski projekt pisan je ženskom rukom za žene, i posvećen je svim glumicama svijeta, svim ženama koje u ovim teškim vremenima uspijevaju pronaći sreću na daskama koje život znače.” Igraju: Izmira Brautović, Nika Lasić & Srđana Šimunović.

“Sara & Jappa” vraćaju se u KMD, u subotu 12. svibnja od 20 sati, te Vas vode u svoj Springtime Jazz svijet! Duo iz Splita dubrovačkoj publici se prvi put predstavio u zimskom periodu, odsviravši zapaženi solistički nastup uz “blagdanski” repertoar. Proljetni koncert u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića prava je prilika za sve ljubitelje kvalitetne glazbe da uživaju u jazzy večeri za pamćenje!

Dokumentarni film „Nogometne Ikone – Bitka za Macolu“ stiže u Dubrovnik 13. svibnja a projekcija započinje od 20 sati u teatru! Ulazak je slobodan uz prethodno preuzimanje ulaznice. Riječ je projektu kojeg prati više od 100 tisuća nogometnih romantika na društvenim mrežama i davno je prerasto okvire Facebooka! Redatelj dokumentarca je Vlado Boban.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.