Input your search keywords and press Enter.

Noć Kazališta: Ljuljačka za dvoje

U Europskoj noći kazališta, 21. studenog odigrat će se gostovanje predstave “Ljuljačka za dvoje” u izvedbi splitskog Kazališta PlayDrama.
Domaćini iz Kazališta Marina Držića su se potrudili obilježiti ovu međunarodnu svečanost, tako će gostovanje igrati i dan poslije – 22. studenog. Obje predstave počinju u 20 sati, a broj mjesta je ograničen na max. 80 za svaku izvedbu.
Hit predstavu autora Williama Gibsona je režirao Elvis Bošnjak, a tekst američkog pisca je odabrala, prevela i dramaturški obradila glumica Anastasija Jankovska. Ona uz Ivana Baranovića igra u ovoj predstavi te zajedno s publikom tvore intimnu cjelinu u kojoj nema laganja – glumci su ogoljeni do srži na specifičnoj sceni.
Priča prati dvoje usamljenih ljudi, odvjetnika Jerryja i plesačicu Gittel. Oni nakon emotivnih brodoloma pokušavaju opet živjeti te se grčevito drže jedno za drugo; Gittel još i više za odvjetnika koji ne može preboljeti odlazak supruge s drugim čovjekom.
Izvedbe povodom Noći Kazališta igraju 21. i 22. studenog u 20 sati. Rezervacije ulaznica na blagajni Kazališta Marina Držića ili na tel. 321 088, mail: kmd.blagajna@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *