Input your search keywords and press Enter.

Nepotpuno očitovanje gradske uprave

Nakon što je 20.04.2020. (ponedjeljak), dubrovacki.hr objavio priopćenje za javnost udruge “Divlja liga vaterpolo”

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/zupanija/dubrovnik/igor-legaz-zahvatima-u-lapadu-siri-se-setnica-da-nam-je-jos-znati-sirinu-1017191

odnosno čitav dan nakon što je obznanjen ovaj video:

gradska uprava, putem svoje web stranice, “istrčava” sa svojim “objašnjenjima”:

https://www.dubrovnik.hr/vijesti/na-setnici-nika-i-meda-pucica-zavrsena-ugradnja-vodovodne-i-elektro-mreze-krece-prosirenje-13838

Gradska uprava samo piše, kako će “nakon završetka radova nova šetnica biti širine 240 cm, uz dodatnih 20 cm za smještaj ograde”.

Također, gradska uprava nas “upoznaje”, kako “se očekuje da će se proširenje šetnice, na najužem dijelu, izvoditi u dnevnim etapama od 25 metara”.

Gradska uprava je, tekstualno, obavijestila građane, kolika će širina partera (navodno) biti na esencijalnom dijelu šetnice, ali (naravno) zaobilazi predočiti najnoviju verziju grafičkih detalja projekta proširenja šetališta Nika i Meda Pucića, na dionici: Kokot – Piplić – villa Wolff.

Gradska uprava, također, ne spominje, rješavanje nagomilanih “kanalizacijskih problema”, baš na toj dionici!

Gradska uprava navodi da će se “uredit kupališta”, ali nije jasno, misli li se i na “grafit”, koji je ispisan na Faču (za vrijeme izvođenja radova).

Gradskoj upravi, mora bit znano da u Dubrovniku, svake godine, sezona masovnog kupanja, počinje 30. travnja, pa neka razmišlja o uklanjanju improviziranih željeznih ograda, koje predstavljaju prepreke do skala od kupališta, na sjevernoj obali Sumartina.

udruga DIVLJA LIGA VATERPOLO

–> veza na prethodni članak – ovdje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *