Input your search keywords and press Enter.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na jednom od najvećih svjetskih turističkih sajmova World Travel Market u Londonu, koji se održava od 4. do 6. studenog 2019. u izložbenom prostoru ExCel London.

 

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije suizlagač  je na štandu Hrvatske turističke zajednice. Očekuje se posjet  većeg broja britanskih novinara, a brojni poslovni sastanci su unaprijed dogovoreni.

 

Prvi dan sajma na hrvatskom štandu će se u 17.00 sati održati  „Cheese & Wine Meetup“ u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore. Tom prilikom će se svim partnerima suizlagača omogućiti degustacija vrhunskih hrvatskih vina i sireva.

 

Sajam WTM London se ove godine održava po 40. put, a svake godine ga posjeti više od  50.000 profesionalaca u turizmu.

 

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih deset mjeseci posjetilo preko 303.131 britanaca s ostvarenih 1.571.115 noćenja, što predstavlja 6% više u dolascima, odnosno 3% više u noćenjima nego u 2018. godini, te se upravo britanci nalaze na prvom mjesto top liste  posjetitelja Dubrovačko-neretvanske županije već dugi niz godina.

 

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA DUBROVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *