Input your search keywords and press Enter.

Nastup TZ DNŽ na sajmu CMT u Stuttgartu 14.-22. siječnja 2023.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu CMT koji se održava u Stuttgartu od 14. do 22. siječnja 2023. godine.

Na sajmu nastupamo kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice koji se održava u prostoru Neue Messe Stuttgart, a veličine je 169m2. Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 18 sati.

Pored Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači su i: Valalta, Cresanka, TZ Kvarnera, Camping Cres & Lošinj, Camping Straško & Omišalj, TZ Zadarske županije, Aminess Hotels & Campsites, NP Plitvička jezera, TZ Šibensko-kninske županije, Plava Laguna, Maistra, Valamar, TZ Rab, Amadria Park, TZ Ličko-senjske županije.

CMT Stuttgart je najveći svjetski potrošački sajam za turizam i slobodno vrijeme. Posjetitelji se mogu prepustiti inspiraciji i pronaći svoj slijedeći odmor iz snova i sve što to podrazumijeva uz uživanje u folkloru, zabavnim predstavama, najboljim destinacijama za odmor i najnovijim kamper vozilima. Što god želite doživjeti na odmoru, najbolje ideje možete pronaći na CMT-u.

Njemački turisti nalaze se na drugom mjestu po broju noćenja u 2022. godini na području Dubrovačko-neretvanske županije s ostvarenih 739.244 noćenja i 97% noćenja iz rekordne 2019. godine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)