Input your search keywords and press Enter.

Nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije
na sajmu Alpe Adria 2022 u Ljubljani
23.-26. ožujka 2022. godine

 

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije svoju ponudu predstavlja na sajmu Alpe Adria 2022. koji se po 32. put održava u Ljubljani od 23.-26. ožujka 2022. godine. Ovo je jedini turistički sajam u Sloveniji, a posljednjih nekoliko izdanja je proširen s ponudom kampinga i karavaninga, te ugostiteljstva (GAST).

Na ovom sajmu Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zakupila je pult na suizlagačkom dijelu štanda Hrvatske turističke zajednice, a za potrebe prezentacije za partnere i novinare Hrvatska turistička zajednica uz našu pomoć je pripremila press mapu sa svim važnim podacima iz naše Županije. Također smo zakupili oglasni prostor u časopisu Fokusplus-Vodič Hrvatska 2022. koji izlazi upravo danas i uz redovnu nakladu od 26.000 primjeraka dodatne 2.000 će biti podijeljene posjetiteljima sajma.

Vrijeme održavanja sajma je s uobičajenog siječanjskog termina prebačeno na ožujak što je idealno za promociju predsezonskih putovanja za Uskrs i „Prvi Maj“ kada Slovenci rado putuju.

TZDNŽ

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.