Input your search keywords and press Enter.

Napreduju komunalni radovi u Novoj Mokošici

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić obišao je jučer radove na rekonstrukciji i gradnji nogostupa u Novoj Mokošici.

Od rujna ove godine u Novoj Mokošici sanirano je i izgrađeno više od 1000 metara nogostupa, a radovi se trenutno izvode na više lokacija. U tijeku je uređenje nogostupa u Vinogradarskoj ulici. Opsežne radove na dionici od 300 metara prati i izmjena vodovodnih cijevi. Po završetku radova, u sljedećoj godini, ulica će se asfaltirati nakon čega će biti uređena i funkcionalno i estetski, najavio je gradonačelnik Vlahušić. U Ulici Bartola Kašića sanirano je klizište nastalo na dijelu nogostupa, koje je mjestimice dovelo i do urušavanja. Nakon uređenja nogostupa u Ulici Marina Kneževića postavljena je nova ograda. Stepenice na spoju između ove ulice i Ulice Između dolaca su završene, te slijedi postavljanje ograde i rukohvata.

„Ulica Od izvora je također uređena, Mokošica je sad jedan od najvećih zahvata na kojima radimo, treba priznati bila je zapuštena. Do kraja ove godine napravit će se radovi u vrijednosti milijun kuna. Očekujemo da će početkom iduće godine investitor započeti s gradnjom trgovačkog centra, čime će se povećati broj parkirnih mjesta“, rekao je gradonačelnik Vlahušić, te najavio kontinuirani nastavak radova na komunalnom uređenju Stare Mokošice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.