Input your search keywords and press Enter.

• Zastavu površine 31X13 metara je potpisalo preko 4.000 ljubitelja nogometa diljem Hrvatske
• Navijači i ljubitelji nogometa s njom su se fotografirali na Stradunu i gradskim zidinama

Dubrovnik, 21. lipnja 2016. – Nakon povratka iz Francuske, velika Karlovačko navijačka zastava nastavlja turneju po hrvatskim gradovima. Prije nekoliko dana bila je u Osijeku, a danas je stigla i u Dubrovnik. U Dubrovniku su se ljubitelji nogometa sa zastavom fotografirali na Stradunu i gradskim zidinama kod tvrđave Revelin, u kojoj će se navečer moći uživati u programu Karlovačko Kornera.
Tijekom svibnja, više od 4.000 navijača, među kojima i poznata lica poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saže Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić, potpisalo je 400 crvenih i bijelih komada platna koji su potom spojeni u zastavu veliku 31×13 metara. Dosad je proputovala nekoliko hrvatskih gradova – Karlovac, Split, Zagreb i Osijek – a s najvatrenijim navijačima, pobjednicima nagradne igre Karlovačkog „Otvori za Francusku“, posjetila je i Pariz.
Za sve ljubitelje nogometa, Karlovačko je u ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske ponovno pripremilo već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja uz odličnu atmosferu, vrhunsko pivo i navijačke nagrade.

Ljudmila Bratko Gašpić
HEINEKEN Hrvatska
Odjel korporativnih komunikacija
www.karlovacko.hr

****
O Karlovačko Korneru
Karlovačko Korner nogometna je platforma Karlovačkog piva pokrenuta 2004. godine s ciljem povezivanja s navijačima. Prvi Karlovačko Korner predstavljen je u Lisabonu kao mjesto gdje svi hrvatski navijači mogu uživati u odličnom pivu i nogometnom uzbuđenju. Tijekom više od deset godina, Karlovačko Korner postao je prepoznatljiv događaj te simbol navijačke atmosfere, sportskog uzbuđenja i odlične zabave.

O kompaniji HEINEKEN Hrvatska
HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva, a tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu. U svom portfelju imamo vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Pored Karlovačkog svijetlog piva, u toj su obitelji još i: Karlovačko 0,0% Maxx, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Natur Laganini Radler, Karlovačko Leđero Natur Radler, Karlovačko 0,0% Natur Radler, Karlovačko Royal 1854, Karlovačko crno i Karlovačko Nepasterizirano Retro. Također, imamo i međunarodne brendove Heineken, Affligem, Amstel Premium Pilsener, Edelweiss Snowfresh, Desperados i Strongbow. U proizvodnji naših proizvoda koriste se prirodni sastojci vrhunske kvalitete, a izvozimo ih u Australiju, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Kanadu, Mađarsku, Njemačku, Sjedinjene Američke Države, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku. Više informacija na www.heineken.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *