Input your search keywords and press Enter.

Nakon dvije godine čekanja, otvorene prijave za Du Motion

Nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom, Du Motion – RunnersDays Dubrovnik najavljuje svoje dugoiščekivano 6. izdanje za proljeće. Dubrovački polumaraton, Utrka zidinama te humanitarna utrka građana 5K trčat će se 30. travnja i 1. svibnja 2022., a prijave se primaju putem službene web stranice Du Motiona.

“Ovo je trenutak koji smo i mi i naši trkači nestrpljivo čekali. Utrke za 2020. bile su gotovo popunjene, no koronavirus je zaustavio cijeli svijet pa tako i sport. Uslijedili su mjeseci puni neizvjesnosti, no interes za Du Motion nije jenjavao. Trkači su ostali uz nas i pružili nam nevjerojatnu potporu. Na tome im svima još jednom od srca zahvaljujemo i veselimo se novom druženju u Dubrovniku,” izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

No tu nije kraj novostima. Du Motion će ovih dana otvoriti prijave za još jedno trkačko događanje – Lapad Run koji će se održati 24. listopada 2021. na poluotoku Babin Kuk. Utrke na 10 i 5 kilometara organiziraju se u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u sklopu Mjesecu borbe protiv raka dojke.

Za oba događaja vrijede aktualne epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusa.

Svi trkači stariji od 14 godina moraju zadovoljiti barem jedan od uvjeta za sudjelovanje: posjedovanje valjane EU digitalne COVID potvrde, negativni PCR test ili brzi antigenski test, potvrdu o preboljenju COVID-19 bolesti ili potvrdu o cijepljenju (za treće zemlje).

www.du-motion.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)