Input your search keywords and press Enter.

Najzgodniji Hrvat osvaja Hollywood

U njegovom zagrljaju završila i Eva Longoria…

Antonio Lujak dubrovački je maneken za kojim već godinama luduju žene. Svojom ljepotom i šarmom oduševio je Evu Longoriju, a čini se da mu sve polazi za rukom. Naime, nakon manekenstva krenuo je u osvajanje Hollywooda. Već ove jeseni očekuje ga glavna uloga u američkom serijalu.

Za uspjeh u Hollywoodu važno je brinuti se o tijelu. Uostalom, u malo kojem gradu na svijetu, kao što je to slučaj u novom domu Antonija Lujaka – Los Angelesu gotovo da svaki stanovnik vježba.
‘Najdraže mi je vidjeti razliku u godinama. Ima i starijih i djece, srednje dobi.Svi se bave sportom i to mi je divno’, rekao je Antonio Lujak.

Njegov put prema uspjehu počeo je lentom Mistera turizma Hrvatske. Nakon toga manekenska karijera odvela ga je u Pariz, Milano, Grčku, Južnu Ameriku i naposljetku SAD. Nosio je revije Roberta Cavallija, Versacea i Calvina Kleina. Ipak, najviše se pisalo o snimanju na kojem je u njegovu zagrljaju završila Eva Longoria. ‘Eva je pristupačna, normalna osoba.Mogu sve najbolje o njoj reći. Šalili smo se malo na njezin račun i bivšeg muža jer je s njime bila u Dubrovniku. Kad sam rekao da sam iz Dubrovnika onda ju je to podsjetilo na te dane s bivšim mužem. Uživali su na Hrvatskoj obali i rekla mi je da joj se svidjela Hrvatska‘, otkrio je maneken.

Kako je u manekenstvu napravio gotovo sve što je priželjkivao, preselio se u Los Angeles i počeo graditi glumačku karijeru. Novi projekt u kojem je dobio ulogu dokaz je da su se godine pohađanja satova glume i brušenja izgovora engleskog jezika napokon isplatile. ‘Sada slijedi snimanje na Siciliji. Šest epizoda snimamo’, otkrio je Antonio.

U Los Angelesu Antonio je upoznao brojne zvijezde s kojima se druži. Najdraži glumac mu je Christian Bale, a volio bi raditi s Woodyjem Alenom i Quentinom Tarantinom. ‘Radio sam s Wally Pfisterom koji je osvojio Oscara za film Inception u kojem je bio Di Caprio’. U novom nastavku Ratova zvijezda, koji se snimao u Dubrovniku, dobio je manju ulogu, a volio bi da se realizira i snimanje Robina Hooda koje bi trebalo biti ove zime. ‘ Meni je drago da ovdje odlaze velike produkcije jer je to šansa i za mene za ući u veliki film’, zaključio je Antonio.

al

dnevnik.hr
foto: Marko Lukunić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *