Input your search keywords and press Enter.

Dejan Levačić, pokretač brenda Levy Perfumes, predstavio je u Čakovcu najveći parfem na svijetu s kojim će pokušati ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Parfem Gold zapremnine je 630 litara i u njemu pliva 500.000 zlatnih listića 24-karatnog zlata. Predstavljanje najveće parfemske bočice na svijetu organizirao je u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije. Vrijednost parfema GOLD je 10 milijuna kuna.

San o najvećoj parfemskoj ‘bočici’ počeo je, otkriva Levačić, 2016. godine. Proces kreiranja parfema temeljio je na jedinstvenoj kulturnoj baštini – ispiranju zlata na rijeci Dravi. Parfem je postavio na nekoliko lokacija u rijeci Dravi, a proces sazrijevanja trajao je dvije godine.

Određena dubina, stroge kontrole, provjera parfema, čista i netaknuta međimurska priroda podarila je parfem Gold, kojeg je rijeka Drava ispirala sitnim česticama zlata – napominje Levačić. Glavna nota parfema je šafran.

Marko Kriste, Top Event i Dejan Levačić pripremaju svjetsku promociju najveće parfemske bočice na svijetu slijedeće godine u Dubrovniku.

TOP EVENT
Marko Kriste
PR & Event manager

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)