Input your search keywords and press Enter.

Najgledaniji ukrajinski TV kanal 1+1 snima u DNŽ

Najgledaniji ukrajinski TV kanal 1+1 snima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Hrvatska turistička zajednica je, uz podršku TZ Dubrovačko-neretvanske županije, organizirala studijsko putovanje za vodeći nacionalni ukrajinski TV kanal 1+1 čija će ekipa boraviti na području Dubrovačko-neretvanske županije do 16. srpnja kako bi snimili posebne reportaže posvećene Hrvatskoj. Snimljeni materijal će se emitirati tijekom kolovoza u sklopu live showa Breakfast with 1 + 1, vodeće jutarnje emisije u Ukrajini koju prati oko 10 milijuna ljudi mjesečno, a sve će biti dostupno i putem web stranice 1plus1.ua, kao i na društvenim mrežama YouTube, Facebook i Instagram.

 Tijekom boravka u Hrvatskoj, odnosno Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ova će TV ekipa obići Dubrovnik (10. srpnja), Cavtat, Čilipe i Konavle (11. srpnja), Slano i Arboretum Trsteno (12. srpnja), Mljet (13. srpnja), Ston i Orebić (14. srpnja) te Korčulu (15. srpnja).

Dodajmo kako je Breakfast with 1+1 osvojio nagradu za najbolji jutarnji program u Ukrajini, emisija se emitira svakog dana u trosatnom jutarnjem terminu, a dio emisije posvećen je i predstavljanju tradicije, kulture, atrakcija, gastronomije i lokalnog stanovništva.

Dario Trnka
HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.