Input your search keywords and press Enter.

Najbolji doktor 2016.

Dom zdravlja Dubrovnik je i ove godine upriličio primanje za svog najdoktora obiteljske medicine Marja Čurlin, dr.med.spec.obiteljske medicine koji je prema portalu „Najdoktor.com“ po drugi nositelj ovog vrijednog priznanja. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje liječnike su ukupan broj komentara, odnos pozitivnih i negativnih, kao i kvaliteta sadržaja samih komentara.

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan je uz riječi pohvale dr.Mariju Čurlinu uručio prigodne poklone i plaketu, te zaželio uspješan rad i u narednom razdoblju.

Dr. Čurlin se zahvalio Domu zdravlja na ovom prijemu i ukazanoj mu časti te izjavio da mu je ovo priznanje dodatni motiv za još predaniji rad na dobrobit svojih pacijenata i ustanove.

Prijemu su uz predstavnike Doma zdravlja Dubrovnik nazočili i predsjednik podružnice KOHOM-a Dubrovnik Orsat John dr.med.spec.obiteljske medicine, predsjednik podružnice HUOM-a Dubrovnik Teo Depolo dr.med.spec. obiteljske medicine, kao i predjednik podružnice LOMED Dubrovnik Mithad Čerimagić, dr.med.spec. obiteljske medicine te brojne kolege.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)