Input your search keywords and press Enter.

Najave iz biskupije

Donosimo nekoliko najava za naredne dane:

16. i 17. 12. – “Podijelimo radost Božića” sa žiteljima Ogulina i okolice

“Podijelimo radost Božića”, karitativna akcija prikupljanja nekvarljive hrane i higijenskih potrepština koja se 11. put organizira na Pilama u Dubrovniku i čiji cilj je uljepšati božićne blagdane pojedincima i obiteljima na nekom siromašnijem području Republike Hrvatske, ove godine je usmjerena prema području Ogulina, koje je stradalo u nedavnim poplavama.

Akcija “Podijelimo radost Božića” održava se u subotu, 16. prosinca od 9 do 16 sati i u nedjelju, 17. prosinca od 9 do 13 sati na Pilama.

Više možete pronaći ovdje!

***
Četvrtak, 14. 12. – Akcija darivanja krvi

U četvrtak, 14. prosinca u vremenu od 9 do 12 sati u organizaciji vijeća Dubrovačke biskupije i Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik organizirat će se akcija darivanja krvi. Ova tradicionalna akcija ususret Nedjelji Caritasa održat će se u prostorima Odjela transfuzijske medicine Opće bolnice Dubrovnik.

Pozivaju se svi oni koji mogu dati krv da se odazovu akciji i tako pomognu onima kojima je ova dragocjene tekućina potrebna.

Više ovdje!

***
Utorak, 12. 12. – Obilježavanje 15. obljetnice dubrovačke podružnice HKLD-a

U utorak, 12. prosinca u 19 sati u Plavoj sali Opće bolnice Dubrovnik obilježit će se 15 godina dubrovačke podružnice Hrvatskog katoličkog liječničkog društva.

Prigodno predavanje „Uloga bolničkih etičkih povjerenstava“ održat će predsjednica HKLD-a prof. dr. sc. Ana Planinc – Peraica.

Više ovdje!

Angelina Tadić

voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *