Input your search keywords and press Enter.

Najava tjednih nastupa: Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima

U okviru manifestacije „Ulicama našeg Grada“ koju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u ponedjeljak 21. kolovoza, od 22 sata, kod Onofrijeve fontane nastupit će klapa Kolafjaka, dok će sljedeći dan, u utorak 22. kolovoza, u Uvali Lapad nastup održati klapa Ragusavecchia, a u Gradu, ispred Onofrijeve fontane Pučki pjevači.

U srijedu 23. kolovoza s početkom u 21 sat, KUD Marko Marojica zabavit će okupljene u Orašcu, dok će kraj Onofrijeve fontane od 22 sata nastup održati klapa Maestral.

Predstava Mara i Kata u Suđurđu, na otoku Šipanu, održat će se u srijedu, 23. kolovoza, s početkom u 20 sati,dok će u petak, 25. kolovoza u Uvali Lapad od 22 sata nastupiti klapa Karaka.

U subotu, 26. kolovoza, u 19:30 sati, ispred crkve sv.Vlaha održat će se Poklon koncert Gradu kluba Dubrovnik iz New Yorka – Srđan i Vukan, u organizaciji Grada Dubrovnika, Turistička zajednice grada Dubrovnika, Matice iseljenika podružnica Dubrovnik. Također u subotu, 26. kolovoza od 21 sat , na tenis terenima u Uvali Lapad, nastup će održati Klapa Rišpet.

 

Tradicionalna Noć Ploča uz Maju Šuput, održat će se u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 22 sata, kada će i u Gradu kraj Onofrijeve fontane nastupiti klapa Subrenum.

Također u nedjelju, na otoku Lopudu, u crkvi sv Nikole, u 21 sat, održat će se klasični koncert Caprice Viennois (Hege C.Tjönn, soprano; Cornelia Löscher, violina i Andrea Linsbauer, klavir).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.