Input your search keywords and press Enter.

Najava: Dvije radionice udruge RODA

Sljedeći tjedan udruga RODA – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U utorak 16. kolovoza 2016. u 18 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U srijedu 17. kolovoza 2016. u 18 sati također u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se i radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na broj telefona 091 517 66 35, putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr.

Radionice su besplatne. Veselimo se vašem dolasku. Srdačno, članice udruge RODA − Roditelji u akciji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *