Input your search keywords and press Enter.

Na setu Star Warsa Dubrovnikom će hodati patuljasti medvjedići?

Pravo malo šatorsko naselje niče ovih dana na lokacijama u povijesnom dijelu Dubrovnika, gdje će se od 9. do 16. ožujka snimati osmi nastavak američkog znanstvenofantastičnog spektakla “Ratovi zvijezda”. Postavljaju se i kulise duž Straduna koji će također “glumiti” u intergalaktičkoj sagi. Na službenim stranicama dubrovačke Turističke zajednice stoji kako će Dubrovnik uskoro postati domaćin velike američke produkcije Space Bear:

– Nekoliko dana u ožujku kretanje u staroj gradskoj jezgri bit će regulirano posebnim režimom. Pripreme scenografije za snimanje odvijat će se dana 9. i 10. ožujka od 18 do ponoći, a pripreme snimanja i samo snimanje na dane 11., 12., 13., 14., 15. te 16. ožujka, i to u vremenu od 4 ujutro do 16 sati pripreme, te snimanje od 16 do 4 ujutro sljedećeg dana. Vjerujemo da vam ova situacija neće izazvati poteškoće, te da ćete se u Dubrovniku ugodno provesti. Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo Vam ugodan boravak u Dubrovniku – napisali su na stranicama Turističke zajednice Dubrovnika.

Produkcijske kuće Formula Film i Space Bear Industries, zadužene za organizaciju snimanja, najavile su kako će se sljedećeg mjeseca na krajnjem jugu snimati “akcijski film” radnog naslova “Space Bear”, inače nadimak Ewoksa, popularnih patuljastih medvjedolikih bića iz “Star Warsa”…

Piše: Gabrijela Bijelić
Foto: Željko Tutnjević /DV

 

*****

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.