Input your search keywords and press Enter.

Planinarski križni put za mlade na Pelješcu

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije organizira treći put Planinarski križni put (PKP) na području Dubrovačke biskupije.

 

PKP će se ove godine održati na Pelješcu u subotu, 11. ožujka i nedjelju, 12. ožujka. Ruta trećeg PKP-a je: Jurjevići – Karmen – Viganj – sv. Ilija – Orebić. Prijaviti se možete do 9. ožujka putem linka: www.mladi-dbk.com/prijava

 

Iz Vijeća za mlade pozivaju mlade da sudjeluju u PKP-u koji je posebno iskustvo za svakog mladog čovjeka: „ Vrijeme je korizme, prilika je to da na poseban način prikažete svoje poslove, ljubavi, radosti, brige, patnje i svoj križ Onomu koji je je svoj križ nosio prije vas, za vas, i koji ga i sada nosi zajedno s vama“.

 

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće možete se obratiti organizatorima, a to su Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije i Studentski katolički centar Dubrovnik (Skac_DU). Kontakti su: skac.du@gmail.com ili telefon: Ana 091 323 6801. Cijena po osobi je 20 kn, a uključuje prijevoz i hranu.

 

Prvi PKP u Dubrovniku se održao u studenom 2013. godine, u godini priprave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku, a na drugom PKP-u u sutdenom 2014. godine mladi su upoznavali ljepote Konavala. PKP-i se održavaju i u drugim krajevima Hrvatske, a dugu tradiciju imaju osobito u njezinim sjevernim krajevima.

Nikša Sentić, djelatnik Ureda

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *