Input your search keywords and press Enter.

Na HRT-u nova sezona emisije Turistička klasa

Slikom i riječju ovoga ljeta Hrvatska radiotelevizija vodi vas hrvatskom turističkom svakodnevicom kroz emisiju Turistička klasa.

Od danas tijekom cijeloga ljeta svakoga ponedjeljka na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) prije trećega Dnevnika gledatelji će moći pratiti sve sastavnice hrvatske turističke ponude te stvarne ljepote naše domovine koje, nažalost, prečesto zaboravljamo i nismo ih svjesni. Emisija će otkrivati najzabavnija i najskuplja ljetovališta, pratiti najveća i najbitnija turistička zbivanja, ali i mala obiteljska gospodarstva te ukazivati na sve lijepo, ali i manje lijepo u hrvatskome turizmu.

„Želja nam je u emisiji obraditi sve ono što turizam u Hrvatskoj pruža i jednako tako pokazati sve sastavnice turističke ponude Lijepe Naše. Emisija se prikazuje cijelo ljeto i vjerujemo da ćemo u tome razdoblju uspjeti pokazati sav turistički potencijal naše zemlje”, izjavio je voditelj i urednik Turističke klase Ivica Đuzel.

U prvoj će emisiji gledatelji moći između ostaloga pogledati priču iz Nacionalnoga parka Krka te doznati kako se u Istri popravljaju lipanjski turistički minusi te zašto su filmaši i Britanci toliko oduševljeni Dubrovnikom.

Cilj je ljetnih polusatnih turističkih emisija izazvati pozitivne reakcije i potaknuti što više ljudi da pridonesu promjeni svijesti i aktivnomu osmišljavanju naše turističke budućnosti te ih potaknuti na razmišljanje o ulozi turizma danas i sutra.

Hrvatska radiotelevizija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.