Input your search keywords and press Enter.

Na festivalu ”Ana u gradu” prikupljeno 18.000 kn za Maru Maltarić

U Dubrovniku je 18. do 21. lipnja održan peti po redu festival Ana u Gradu, u sklopu kojeg je održano pet koncerata.

Svi su bili jako dobro posjećeni te izazvali veliki interes kako Dubrovčana tako i njihovih gostiju. Ana Rucner, osnivačica Festivala, svake godine prihod od prodanih ulaznica donira za neku plemenitu namjenu, a ove godine odlučila je da se novac osigura kao pomoć za ozdravljenje mladoj Dubrovkinji Mari Maltarić. Ukupno je prikupljeno 18.000 kn i cjelokupan iznos danas je uplaćen na žiro račun Marine majke, gđe. Pave Maltarić. Mari želimo čim skorije ozdravljenje.

Dolasku na Festival rado su se odazvali renomirani strani glazbenici kao što su Oliver Poole, Luca Lucini i Mario Stefano Pietrodarchi , a Anin su poziv prihvatili i Simfonijski orkestar iz Mostara te gđa. Snježana Rucner. Važno je istaknuti da su svi umjetnici pristali nastupiti bez honorara te na taj način podržati ideju da se sav prihod donira mladoj Dubrovkinji.

“Vrlo često sudjelujem u humanitarnim akcijama i od srca pomažem kad god mogu. Drago mi je što ćemo prikupljenim novcem i mi sudjelovati u pomoći dragoj Mari Maltarić kojoj želimo brzo ozdravljenje”, riječi su Ane Rucner.

Jelica Kmetović Hercigonja, prijateljica Marine obitelji te aktivna u zajednici Prijatelji Mare Maltarić istaknula je kako su sretni što se i Ana Rucner priključila akciji i svojom podrškom dala njihovom radu dodatni vjetar u leđa.

Festival Ana u Gradu, koji je već postao tradicionalno događanje u Dubrovniku s atraktivnim sadržajem, ove se godine održao po peti put na atraktivnim dubrovačkim lokacijama – u parku Orsula, Kneževu dvoru, palači Sponza, amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu te u kazalištu Marin Držić, a sve su pve jedinstvene lokacije svojom ljepotom pružile gledateljima pravi doživljaj.

Festival Ana u Gradu se zahvaljuje svim sponzorima i donatorima koji su prepoznali umjetničku vrijednost festivala te humanitarnu nakanu, kao i svim Dubrovčanima i posjetiteljima koju su kupnjom ulaznica podržali cjelokupnu akciju. Zahvaljujemo i svim medijima na njihovom angažmanu i medijskom prostoru koji su nam ustupili!

Vidimo se opet dogodine!

Hana Klain, PR Ane Rucner

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.