Input your search keywords and press Enter.

Multikey Final Conference: Međunarodna konferencija u Dubrovniku

Završna konfernecija međunarodnog interdisciplinarnog programa dvojezičnosti: „Multikey Final Conference“ će se održati u petak, 29. travnja 2016. u 10 sati u hotelu Kompas, Ul. kardinala Stepinca 21, Dubrovnik, u organizaciji Dubrovačke privatne gimnazije.

Govorit će se o:

* svim fazama provedbe Multikey projekta : projekta dvojezične nastave financiranog od strane ERASMUS+ programa EU

* CLIL metodologijom: suvremenom metodom provedbe dvojezične nastave iz različitih predmeta

* iskustvima upotrebe CLIL metodologije u nastavi u Hrvatskoj i u partnerskim zemljama: Španjolskoj, Italiji, Latviji i Poljskoj.

Rezultat projekta je inovativni kurikulum koji je posebno prikladan za više razrede osnovne škole, te za srednje škole, a bit će dostupan za upotrebu svim zainteresiranim školama i nastavnicima. Na konferenciji možete saznati sve o CLIL metodologiji, preuzeti materijale za rad i čuti iskustva iz prve ruke. Nositelj cjelokupnog projekta je upravo naša Dubrovačka privatna gimnazija u suradnji s Privatnom jezičnom gimnazijom „Pitagora“ iz Splita, a partneri u projektu su srednjškolski nastavnici i učenici iz Španjolske, Italije, Poljske i Latvije.

Radi se istovremeno o završetku izuzetno uspješnog i korisnog projekta međunarodne razmjene učenika i nastavnika tijekom kojega su naši učenici i profesori stekli hvalevrijedna iskustva i znanja gostujući o trošku EU u navedenim zemljama, upoznavajući svoje vršnjake, njihov način obrazovanja i života te dostojno predstavljajući našu kulturu, Grad i Domovinu kolegama iz navedenih europskih centara.

Program konferencije: program konferencije (1)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *